Home PageΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

Αυγ 02

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

Θέρμη, 02/08/2019
Αριθμ. Πρωτ: 2463

Περίληψη διακήρυξης δημοπρασίας μίσθωσης ακινήτου,
για τη στέγαση του Κέντρου Πολιτισμού Βασιλικών της Επιχείρησης

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ

Προκηρύσσει δημοπρασία για τη μίσθωση ακινήτου, προκειμένου να στεγάσει τις πολιτιστικές και αθλητικές δραστηριότητες της Δημοτικής Επιχείρησης.

Το προς μίσθωση κτίριο θα πρέπει:
• να βρίσκεται εντός των ορίων του οικισμού της Δημοτικής Κοινότητας Βασιλικών,
• να έχει έκταση από 285 τετραγωνικά μέτρα, ικανό να στεγάσει ένα (1) γραφείο γραμματείας εμβαδού 15 τ.μ., τουαλέτες εμβαδού 40 τ.μ., δύο (2) αίθουσες χορού-γυμναστικής εμβαδού 55 τ.μ. η κάθε μία, αποδυτήρια εμβαδού 5 τ.μ., δύο (2) αίθουσες εικαστικών εμβαδού 35 τ.μ. η κάθε μία, μία (1) αίθουσα ωδείου εμβαδού 25 τ.μ. και χώρο αναμονής εμβαδού 20 τ.μ..

Το ανωτέρω ακίνητο θα πρέπει να βρίσκεται σε άριστη κατάσταση. Η Επιχείρηση θα μπορεί να διαμορφώσει το μίσθιο κατάλληλα έτσι, ώστε να λειτουργήσει για τη χρήση που το προορίζει.

Η διάρκεια της μίσθωσης προτείνεται σε ένα (1) έτος από την ημερομηνία υπογραφής της σύμβασης μίσθωσης με δυνατότητα παράτασης επιπλέον ενός (1) έτους, έπειτα από απόφαση του Δ.Σ., σε περίπτωση που αυτό κριθεί αναγκαίο από την Επιχείρηση.

Η Επιχείρηση θα μπορεί να εγκαταλείψει το μίσθιο πριν λήξει η μίσθωση, σε περίπτωση που ολοκληρωθούν οι απαιτούμενες εργασίες και ενημερώσει εγκαίρως τον εκμισθωτή.

Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να εκδηλώσουν ενδιαφέρον σε προθεσμία είκοσι (20) ημερών από τη δημοσίευση της διακήρυξης.

Οι προσφορές ενδιαφέροντος αποστέλλονται στην αρμόδια υπηρεσία, στη διεύθυνση που αναφέρεται παρακάτω, και παραδίδονται στη συνέχεια στην αρμόδια επιτροπή του άρθρου 7 του ΠΔ 270/81, η οποία με επιτόπιο έρευνα, κρίνει περί της καταλληλότητος των προσφερομένων ακινήτων και περί του αν ταύτα πληρούν τους όρους της οικείας διακηρύξεως, συντασσομένης σχετικής εκθέσεως, εντός δέκα (10) ημερών από της λήψεως των προσφορών. Οι λόγοι αποκλεισμού ακινήτου τινός αιτιολογούνται επαρκώς στην έκθεση.

Πληροφορίες για τη δημοπρασία παρέχονται από τα Γραφεία της Δημοτικής Επιχείρησης που βρίσκονται επί των οδών Δημητρίου-Καραολή & Καπετάν Χάψα στη Θέρμη, καθημερινά και ώρες 09.00π.μ.- 14.00μ.μ.. Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2310-463423, 461655.
Αντίγραφο της διακήρυξης χορηγείται ή αποστέλλεται στους ενδιαφερόμενους ύστερα από αίτηση που υποβάλλεται στην παραπάνω διεύθυνση μέχρι και την προηγούμενη της καταληκτικής ημερομηνίας.

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΠΑΠΑΔΑΚΗ ΑΘΗΝΑ