Home PageΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

Νοέ 21

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

Θέρμη, 21/11/2018
Αριθμ. Πρωτ. 3665

ΠΡΟΣ
Κάθε ενδιαφερόμενο

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
H Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Πολιτισμού Περιβάλλοντος & Αθλητισμού Θέρμης, πρόκειται να προβεί σε απευθείας ανάθεση παροχής υπηρεσιών ιατρού εργασίας και τεχνικού ασφαλείας, προϋπολογισμού 4.246,20€ (μη συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ).
Παρακαλούμε να µας αποστείλετε σχετική προσφορά για τις ανωτέρω υπηρεσίες, μέχρι την Τρίτη 27/11/2018 και ώρα 13:00.

Προς απόδειξη της μη συνδρομής των λόγων αποκλεισμού από διαδικασίες σύναψης δημοσίων συμβάσεων των παρ.1 και 2 του άρθρου 73 του Ν.4412/2016, παρακαλούμε, μαζί με την προσφορά σας, να μας αποστείλετε την επισυναπτόμενη υπεύθυνη δήλωση πρωτότυπη και υπογεγραμμένη στο γραφείο προμηθειών της Επιχείρησης, (εξαιρούνται οι προσφορές που θα κατατεθούν ανά ειδικότητα), καθώς και τα εξής δικαιολογητικά:

Για τον Ιατρό εργασίας:
• Θα ληφθεί υπ’ όψιν το αποδεικτικό εμπειρίας – προϋπηρεσίας στην ειδικότητα του ιατρού εργασίας σε ΟΤΑ, Νομικά Πρόσωπα Δημοσίου Δικαίου και Νομικά Πρόσωπα Ιδιωτικού Δικαίου.
• Απόδειξη άσκησης της ειδικότητας της ιατρικής της εργασίας όπως πιστοποιείται από τον οικείο ιατρικό σύλλογο.
Για τον Τεχνικό ασφαλείας:
• Θα ληφθεί υπ’ όψιν το αποδεικτικό εμπειρίας – προϋπηρεσίας στην ειδικότητα του τεχνικού ασφαλείας σε ΟΤΑ, Νομικά Πρόσωπα Δημοσίου Δικαίου και Νομικά Πρόσωπα Ιδιωτικού Δικαίου.
• Πτυχίο Α.Ε.Ι. Μηχανολόγου Μηχανικού / Ηλεκτρολόγου Μηχανικού / Χημικού Μηχανικού / Χημικού ή Πτυχίο Τ.Ε.Ι. τμημάτων Μηχανολογίας / Ηλεκτρολογίας / Ενεργειακής Τεχνικής.

Αρμόδια υπάλληλος Τσίτσογλου Παναγιώτα, τηλ. 2310463423, ηλ. ταχυδρομείο
p-tsitsoglou@thermi.gr, (φαξ) 2310464423.

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΠΑΠΑΔΑΚΗ ΑΘΗΝΑ