Home PageΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

Σεπ 30

ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

                                Θέρμη, 30/09/2015

                                                                                 Αριθμ. Πρωτ. 2395

Η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Πολιτισμού Περιβάλλοντος και Αθλητισμού Θέρμης, πρόκειται να προβεί σε ανάθεση υπηρεσιών για τεχνικό ασφαλείας για ένα έτος, σύμφωνα με τον υπ αριθμ 3850/2010 Νόμο ( ΦΕΚ 84 / 2-6-2010), με τον οποίο κυρώθηκε ο κώδικας νόμων για την υγεία και την ασφάλεια των εργαζομένων.

Παρακαλούμε όλους τους ενδιαφερόμενους να προσέλθουν στα γραφεία της Δημοτικής Επιχείρησης ( Πολιτιστικό Κέντρο Θέρμης) που εδρεύει επί των οδών Καραολή – Δημητρίου και Καπετάν Χάψα, στη Θέρμη, για τη συμπλήρωση του σχετικού εντύπου οικονομικής προσφοράς και την κατάθεση των παρακάτω δικαιολογητικών μέχρι την  Τετάρτη  07 Οκτωβρίου 2015 και ώρα 11:00 :

 

  • Αίτηση (Διατίθεται στο Πολιτιστικό  Κέντρο Θέρμης).
  • Ευκρινή φωτοαντίγραφο των δύο όψεων της αστυνομικής ταυτότητας
  • Πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης
  • Αποδεικτικό εμπειρίας – προϋπηρεσίας στην ειδικότητα του τεχνικού ασφαλείας σε ΟΤΑ,  Νομικά Πρόσωπα Δημοσίου Δικαίου και Νομικά Πρόσωπα Ιδιωτικού Δικαίου
  • Πτυχίο Α.Ε.Ι. Μηχανολόγου Μηχανικού / Ηλεκτρολόγου Μηχανικού / Χημικού Μηχανικού / Χημικού ή Πτυχίο Τ.Ε.Ι. τμημάτων Μηχανολογίας / Ηλεκτρολογίας / Ενεργειακής Τεχνικής.Για περισσότερες διευκρινήσεις μπορείτε να απευθυνθείτε στην κα Τσίτσογου Παναγιώτα  και στο τηλέφωνο 2310 463423.

 

                                                        Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ του Δ.Σ.

                                                                                 ΧΙΝΗ ΔΗΜΗΤΡΑ